Un neamţ a fost prins de radar conducând un Audi cu aproape 200 km/h pe o şosea brăileană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer neamţ aflat pe o şosea din judeţul Brăila s-a crezut pe autostrăzile din Germania şi a accelerat autoturismul Audi Q7 pe care îl conducea până la a atins nu mai puţin de 197 kilometri pe oră.

Aventura germanului s-a terminat atunci când un echipaj al Poliţiei Rutiere l-a tras pe dreapta şi l-a lăsat fără permis pentru o perioadă de trei luni de zile. Totul s-a întâmplat marţi, 2 septembrie, în jurul orei 13.00, pe o porţiune a DE 584 m, între localităţile Albina şi Valea Cânepii. Cel de la volan nu era vreun puşti vitezoman ci un bărbat în toată firea, de 49 de ani.

"Acesta a fost înregistrat cu aparatul radar, pe DE 584, între localităţile Albina şi Valea Cânepii, conducând cu o viteză de 197 km/h. Conform legislaţiei în vigoare, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.800 de lei", a precizat insp. principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Şoferul vitezoman nu a scăpat numai cu amendă, poliţiştii reţinându-i permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile.

Poliţia Română recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, cu viteză adaptată condiţiilor de trafic şi meteo şi să acorde o atenţie sporită pietonilor. Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic sunt principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

Citiţi şi

Şoferii vitezomani de pe E58, amendaţi şi puşi să vadă pe o tabletă ce pot păţi dacă conduc cu viteză

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite