Un individ beat şi înarmat cu un cuţit căuta răzbunare. Jandarmii l-au reţinut înainte să îşi pună în aplicare planul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 36 de ani este cercetat pentru port sau folosire fără drept de obiecte periculoase după ce a fost surprins de jandarmi chiar înainte să atace o persoană care se pare că avusese o altercaţie cu o rudă de-a sa.

Pe 19 iunie, o patrulă de jandarmi a depistat în faţa unui chioşc din cartierul Brăiliţa, municipiul Brăila, un bărbat care avea asupra sa un cuţit în lungime totală de 27 centimetri, acesta fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Oamenii legii au fost sesizaţi telefonic, prin apel unic de urgenţă, cu privire la faptul că bărbatul, în vârstă de 36 ani, are asupra sa o armă albă, motiv pentru care s-au deplasat urgent în zona indicată.

”La vederea patrulei de jandarmerie, bărbatul a aruncat cuţitul, care a fost însă găsit în apropierea acestuia”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Brăila.

Individul se va alege acum cu dosar penal pentru port sau folosire fără drept de obiecte periculoase. Bărbatul le-a declarat jandarmilor că voia să se răzbune pe o persoană care îl deranjase anterior pe un văr de-al său.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite