Un bărbat din comuna Ulmu s-a spânzurat în fântâna din curtea casei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul va fi autopsiat la Serviciul de Medicină Legală
Cadavrul va fi autopsiat la Serviciul de Medicină Legală

Tănase Poetaşu de 42 de ani din comuna Ulmu şi-a pus capăt zilelor în această dimineaţă într-un mod mai puţin obişnuit. Bărbatul a făcut un laţ pe catre l-a trecut de stâlpul fântânii din curte şi şi-a pus capăt zilelor după ce a coborât în puţ.

Acolo a dat de el tatăl său, 10.30 Grigore Poetaşu de 75 de ani la ora 10.30. Bătrânul a alertat organele de poliţie din comună dar era prea târziu.

Pentru scoaterea cadavrului care era pe jumătate în apa din fântână a fost solicitat un echipaj pompieri de la Detaşamentul Făurei.

Cadavrul a fost scos la suprafaţă de pompierii militari iar in urma examinarii exterioare a acestuia, criminaliştii nu au identificat urme de violenţă în afara celor de strangulare, provocate de funie, pe gât

În urma anchetei aferente cazului, poliţiştii au stabilit că sinucigaşul avea probleme medicale de natura psihică, fiind internat de trei ori în anul 2010 la spitalul de Psihatrie Brăila.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală urmând a fi efectuată necropsia care va stabili cauza reală a decesului şi va permite totodată poliţiştilor să închidă dosarul penal.

Criză: Judecătorii brăileni ameninţă cu proteste şi procese

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite