Tineri cercetaţi pentru trafic ilicit şi port fără drept de armă albă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţişti în misiune. FOTO: NICOLETA BUTNARU
Poliţişti în misiune. FOTO: NICOLETA BUTNARU

Un poliţist din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila, în timp ce acţiona împreună cu luptători din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă, pentru prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă, a oprit în trafic, pe Calea Călăraşilor, un autoturism înmatriculat în municipiul Tulcea.

La volanul maşinii a fost identificat un bărbat de 28 de ani, din oraşul Măcin.
În autoturism au mai fost identicate trei persoane şi găsite un pistol neletal, de calibru 4.5 mm., din categoria celor supuse autorizării, un număr de 50 de alice, de calibru 4.5 mm., 4 butelii cu gaze, un cuţit tip baionetă, cu lungimea totală de 50 cm. şi un baston telescopic metalic.


În continuare, cercetările au fost preluate de poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase care au stabilit că bunurile găsite aparţin pasagerului, un tânăr de 25 de ani, din oraşul Măcin, şi că pistolul a fost cumpărat de acesta din Spania şi introdus fără drept în ţară.


Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru deţinere fără drept de armă neletală, din categoria celor supuse autorizării, trafic ilicit şi port fără drept de armă albă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite