Tencuială prăbuşită peste catedră, într-o sală de curs a unei şcoli din Brăila. Profesoara nu a păţit nimic, pentru că se afla în mijlocul clasei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bucată de tencuială desprinsă din plafonul unei săli de clasă a provocat panică, în cursul zilei de miercuri, în timpul orei de engleză desfăşurate la clasa a V-a din cadrul şcolii gimnaziale “Alexandru Ioan Cuza” din municipiul Brăila. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Bucăţile de moloz s-au prăbuşit peste catedră, însă profesoara se afla în mijlocul clasei, explicându-le lecţia copiilor, astfel că nu a păţit nimic. Imediat, clasa a fost evacuată, elevii fiind mutaţi într-o altă încăpere din incinta şcolii.

”Din fericire, nu eram la catedră, eram prin clasă, printre copii. Îmi desfăşuram activitatea şi la un moment dat am văzut şi eu şi ei cum se desprind bucăţi din plafon. A fost un moment de panică, de şoc, după care am ieşit cu toţii afară să vedem ce putem face şi pe cine să anunţăm să remediem situaţia. La început a căzut o bucată mai mare şi apoi unele mai mici”, a spus profesoara de engleză Violeta Dorobăţ, care este directorul adjunct al şcolii respective.

Conducerea instituţiei de învăţământ a precizat că a luat legătura cu o firmă de construcţii care va verifica toate plafoanele din sălile de curs.

Citiţi şi

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite