Tâlhar fără inhibiţii: s-a dezbrăcat în plină stradă şi a agresat sexual o femeie. La ce pedeapsă l-au condamnat judecătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Viorel Ţăndură Foto: obiectivbr.ro
Costel Viorel Ţăndură Foto: obiectivbr.ro

Un tânăr de 23 de ani a fost condamnat definitiv pentru agresiune sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri, după ce a pus ochii pe o femeie care trecea pe stradă, s-a dezbrăcat şi a tăbărât peste aceasta, cu intenţia de a întreţine relaţii sexuale cu ea.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv la 2 ani, 3 luni şi 186 zile închisoare, pe 6 martie, pe Costel Viorel Ţăndură, un tânăr de 23 de ani din Brăila,  pentru agresiune sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri. 

Acesta a fost protagonistul unui incident incredibil: s-a dezbrăcat pe o stradă din Brăila şi a tăbărât peste o femeie care trecea întâmplător pe acolo.

Tânărul în vârstă de 23 de ani fusese obligat anterior şi la tratament medical, dar judecătorii au respins cererea procurorilor de menţinere a măsurii. Costel Viorel Ţăndură i-a mobilizat pe poliţiştii din Brăila pe 14 septembrie 2018, când aceştia au primit o sesizare de la un bărbat, care reclama faptul că o persoană necunoscută a agresat-o sexual pe soţia sa în plină stradă.

”Poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, stabilind că în timp ce femeia, în vârstă de 49 de ani, se deplasa către domiciliu, pe strada Unirii, din municipiul Brăila, o persoană necunoscută şi-a dat jos hainele şi a agresat-o sexual”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila. Tânărul identificat ulterior s-a dovedit a fi un recidivist, având la activ mai multe furturi.

A ieşit în evidenţă cu o tâlhărie comisă pe 18 februarie 2017. În acea zi, Ţăndură a atacat pe stradă o tânără care se întoarcea de la serviciu şi, după ce a bruscat-o, trândind-o la pământ, i-a furat poşeta, constatând ulterior că în aceasta se găseau doar 6 lei. 

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite