Spectacole artistice derulate într-un nou proiect pentru tineret

0
Publicat:
Ultima actualizare:
levii de le “Oncescu” au fost aplaudaţi la scenă deschisă
levii de le “Oncescu” au fost aplaudaţi la scenă deschisă

"Mama, izvorul vieţii" este numele unui nou proiect, iniţiat de Direcţia Judeţeană pentru Tineret Brăila, în colaboreare cu Grupul Şcolar "Nicolae Oncescu".

Proiectul de tineret urmăreşte lansarea unui nou număr al revistei „Ferestre deschise", sărbătorirea primăverii prin diverse activităţi şi o serie de spectacole artistice.

Vizaţi, elevii talentaţi

„Acţiunea se încadreaza în priorităţile programului de guvernare prin sprijinirea şi stimularea creativităţii culturale, facilitarea accesului la actul de cultură, creşterea consumului cultural la tineri, dezvoltarea şi diversificarea acţiunilor privind implicarea tinerilor în viaţa comunităţii", punctează consilierul de tineret, Neculai Pascu.

Prima acţiune din cadrul proiectului s-a derulat deja la Grupul Şcolar "Nicolae Oncescu".

"Am avut un program artistic dedicat primăverii la care au participat toţi elevii talentaţi ai şcolii", a mai adăugat Nicolae Pascu, de la DJT.

Manifestarea a cuprins diverse momente, printre care un cântec în limba franceză şi povestea "Scufiţa roşie" în limba engleză.

Programul cultural - artistic a fost realizat sub îndrumarea profesorilor Giorgiana Lemnaru, Elisabeta Gherase, Mirela Cazacu şi a învăţătoarei Ionela Tudor, consilierul de imagine al şcolii.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite