Şi-a violat mama şi a ameninţat-o cu moartea ca să nu spună nimic. Pedeapsa la care l-au condamnat judecătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 19 ani s-a îmbătat la cârciuma din sat, iar când a ajuns acasă, şi-a violat mama, profitând şi de faptul că la domiciliu nu mai era niciun membru al familiei. Femeia a fost bătută şi ameninţată cu moartea înainte şi după agresiunea sexuală.

Judecătoria Făurei l-a condamnat, pe 19 decembrie, la cinci ani de închisoare cu executare pentru viol pe Tudor Valentin Gheorghiţă, un brăilean de 19 ani.

De asemenea, instanţa i-a interzis să comunice cu mama sa, Ginerică Georgeta, şi să se apropie de aceasta, de locuinţa, locul de muncă sau alte locuri unde femeia desfăşoară activităţi sociale la o distanţă mai mică de 150 metri, pe o perioadă de 3 ani după executarea pedepsei închisorii. Verdictul instanţei nu este definitiv.

În noaptea de 18 spre 19 august 2018, Tudor Valentin Gheorghiţă şi-a violat mama în localitatea brăileană Perişoru, sat care aparţine de oraşul Ianca. Tânărul a băut peste măsură la cârciuma din sat şi a venit acasă în jurul orei două noaptea, iar în minte i-a încolţit gândul de neconceput de a întreţine relaţii sexuale cu propria mamă.

După ce a ameninţat-o de mai multe ori cu bătaia, Tudor Valentin Gheorghiţă s-a folosit de forţa fizică pentru o viola pe cea care i-a dat viaţă, iar apoi s-a culcat, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic, nu înainte de a o ameninţa cu moartea ca să nu spună nimic din cele întâmplate. Victima a reclamat violul la Poliţie pe 20 august, iar agresorul a fost arestat în aceeaşi zi.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite