Scene terifiante lângă malul brăilean al Dunării. Un bunic s-a înecat sub ochii nepotului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Brăila, a dispărut în apele fluviului Dunărea, în timp ce încerca disperat să îşi salveze nepotul în vârstă de 9 ani. Teribilul incident s-a petrecut vineri, în jurul orei 14.30, în zona trecerii bac spre Insula Mare a Brăilei, lângă malul dinspre municipiu.

Potrivit martorilor, bărbatul s-a dus la pescuit, împreună cu nepotul său în vârstă de 9 ani. Cei doi au vrut să pescuiască la baza unui pilon din beton, din aproprierea trecerii bac. Cum acesta era situat  la circa 2-3 metri de mal, bunicul a intrat în apă de două ori, pentru a trece de pe mal pe baza pilonului momelile, undiţele şi alte lucruri. Din nefericire, când a încercat să îl treacă şi pe nepotul său, a fost luat de curent şi, după ce s-a străduit disperat să ţină copilul deasupra apei, a dispărut în adâncuri.

Alţi pescari au văzut băieţelul zbătându-se la suprafaţă şi au sărit să îl scoată. Speriat, în tot acest timp copilul striga după bunicul său. Nimeni nu l-a mai putut salva, însă, pe bărbat.

Echipajul de scafandri a început, la scurt timp, operaţiunile de căutare a bărbatului. Aceştia au lansat o barcă la apă şi încearcă să găsească trupul victimei.

Citiţi şi

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite