Razii ale poliţiştilor şi jandarmilor în discotecile, cluburile şi cafe-barurile din Brăila. Oamenii legii au aplicat amenzi de peste 23.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Oamenii legii au constatat zeci de contravenţii, 877 de persoane fiind legitimate, dintre care  269 au fost percheziţionate corporal sub suspiciunea că ar deţine arme albe, ori alte obiecte sau substanţe interzise deţinerii.

În perioada 22-24 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona pieţelor, precum şi a celor cu profil discotecă, club şi cafe-bar, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale.

”Oamenii legii au verificat peste 100 de societăţi comerciale, şapte unităţi de învăţământ şi paznicii acestora, au legitimat 877 de persoane, dintre care 269 au fost controlate corporal sumar, au fost oprite în trafic 379 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 278 de şoferi.  De asemenea, poliţiştii brăileni au constatat 73 de contravenţii, pentru care a aplicat sancţiuni în valoare totală de peste 23.000 de lei”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Dintre amenzile aplicate, 66 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, şi şapte la alte acte normative. Ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut un permis de conducere pentru depăşire neregulamentară şi două certificate de înmatriculare.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite