Razie în baruri şi discoteci. Oamenii legii au constatat în flagrant cinci infracţini şi au aplicat amenzi de peste 28.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

În perioada 26-28 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural în zona discotecilor, cluburilor şi cafe-barurilor pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale.

Pe timpul verificărilor, au fost controlate 80 de societăţi comerciale, fiind legitimate 550 de persoane, dintre care 340 au fost controlate corporal sumar, iar 16 au fost conduse la sediul Poliţiei. În colimatorul oamenilor legii au intrat şi discotecile, cluburile şi café barurile din judeţul Brăila.

”Poliţiştii brăileni au constatat în flagrant cinci infracţiuni şi 67 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de peste 28.000 de lei”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite