Programul magazinelor şi al farmaciilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
N-ar fi rău să încheiaţi repede lista de cumpărături. FOTO: ADEVĂRUL
N-ar fi rău să încheiaţi repede lista de cumpărături. FOTO: ADEVĂRUL

Majoritatea magazinelor sunt închise în prima zi de Paşte, motiv pentru care n-ar fi rău să vă aprovizionaţi încă de astăzi cu tot ce vă trebuie pentru masa de sărbătoare.

Cei care mai au de făcut cumpărături pe ultima sută de metri sau caută medicamente, magazinele şi farmaciile din oraş le vin în ajutor.

Sâmbătă,  4 mai, supermarket-ul Penny este deschis între orele 08.00 - 19.00. Dumincă, 5 mai, în prima zi de Paşte, nu se lucrează. Angajaţii revin la serviciu luni, pe 6 mai, între orele 09-00-17.00.

Sâmbătă, 4 mai 2013, brăilenii pot face cumpărături între orele 07.00-16.00 la Carrefour. În prima zi de Paşte, pe 5 mai, este închis, iar pe 6 mai se lucrează între orele 09.00-16.00. Supermarket Billa  are program non-stop în toate zilele de sărbătoare.

Farmacii non-stop

Farmacia Iris, de pe strada Sf. Constantin, la fel ca şi aceea de la C-uri, pe pe Vizirului au program non-stop. 

Microbuzele circulă

Şi firmele de transport lucrează de sărbători pentru a fi la dispoziţia celor care doresc să ajungă în altă localitate.   „Avem curse ca pentru o zi de duminică. Pentru a ajunge la Constanţa , călătorii au la dispoziţie o singură cursă la 07.30. Către Bucureşti se va circula din oră în oră, adică la jumătate din capacitatea normală. A doua zi de Paşte, autobuzele şi microbuzele vor circula normal“, spun transportatorii.
Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite