Prins cu 680 de kilograme de deşeuri feroase fără acte de provenienţă. Cel mai probabil deşeurile au fost furate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au surprins în trafic un şofer care transporta cu o autoutilitară o cantitate impresionantă de deşeuri feroase, pentru care nu a putut prezenta niciun act de provenienţă.

Pe 10 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila,  sprijiniţi de jandarmi, au acţionat pentru prevenirea ilegalităţilor privind actele de comerţ şi circulaţia pe drumurile publice.

Oamenii legii au verificat 17 societăţi comerciale, au legitimat 84 de persoane, dintre care 36 controlate corporal sumar, şi au oprit în trafic 50 de autovehicule. În acest context, poliţiştii au descoperit într-o autoutilitară peste 600 de kilograme de deşeuri feroase, pentru care şoferul nu deţinea acte.

”Poliţiştii din cadrul postului de poliţie comunal Surdila Găiseanca au depistat în trafic, pe raza localităţii, un tânăr, în vârstă de 19 ani, domiciliat în comuna Slobozia Bradului, judeţul Vrancea, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 680 kilograme de deşeuri feroase, fără a avea documente de provenienţă”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional, conform legii nr. 12/1990, privind sancţionarea unor acte de comerţ ilicit, iar cantitatea de 680 de kilograme de deşeuri a fost confiscată.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite