Poliţiştii din Brăila sunt în alertă după ce o adolescentă a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Fata a fost dată în urmărire naţională şi internaţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Cosmina Ionela Foto: IPJ Brăila
Vlad Cosmina Ionela Foto: IPJ Brăila

Un bărbat de 49 de ani a sesizat Poliţia după ce fiica sa în vârstă de 18 ani nu mai este de găsit de 10 zile. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care se află adolescenta sunt rugate să sune la  112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Pe 10 iulie, un bărbat de 49 de ani, din oraşul Ianca, s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia, de la data de 08.07.2019, a fiicei sale, Vlad Cosmina Ionela, în vârstă de 18 ani, care a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Semnalmente: 

-Înălţime 1,60 de centimetri, constituţie slabă, aproximativ 40 de kilograme ochii căprui, părul şaten, drept, lung peste umeri, prezintă pe partea dorsală, la nivelul bazinului, un tatuaj în formă de aripi de înger cu iniţialele “A” şi “C”.

-Îmbrăcăminte şi încălţăminte: rochie de culoare alb cu dungi negre, încălţată cu sandale cu talpă normal tip leopard, având asupra sa şi un rucsac de culoare alb cu negru.

Pentru Vlad Cosmina Ionela s-a solicitat urmărirea la nivel naţional şi internaţional. ”Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a declarat subinspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite