Poliţiştii caută o minoră dată dispărută. Străbunica a anunţat Poliţia la cinci zile de la dispariţia fetei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii brăileni au dat în urmărire naţională o minoră de 13 ani, care a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Persoanele care au informaţii despre minoră trebuie să anunţe cea mai apropiată secţie de Poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Pe 23 octombrie, o brăileancă de 62 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia strănepoatei sale, Harbuz Cosmina Valentina, în vârstă de 13 ani, care a plecat în mod voluntar de la domiciliu, în ziua de 19.10.2017, şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,50 centimetri, constituţie normală, ochii căprui, părul şaten, ondulat, lung până la umeri, fără semne particulare.    

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: blug de culoare albastru deschis, hanorac şi adidaşi de culoare bleu marin.

”Pentru Harbuz Cosmina Valentina s-a solicitat urmărirea la nivel naţional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite