Poliţist reclamat din răzbunare sau ce se întâmplă când nu-ţi vezi lungul nasului?!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul local s-a dovedit a fi nevinovat. FOTO: ARHIVĂ
Poliţistul local s-a dovedit a fi nevinovat. FOTO: ARHIVĂ

Aflat în timpul serviciului, un poliţist local care era de serviciu pe Faleza Dunării l-a sancţionat pe un tânăr de 17 ani din Brăila întrucât consuma băuturi alcoolice în zona Scenei, într-un loc public neamenajat în acest scop.

Ca să se răzbune, părinţii acestuia au cerut socoteală poliţistului local şi au sesizat atit dispeceratul Poliţiei Locale cât şi Serviciu Unic de Urgenţa 112 despre faptul că poliţistul respectiv este sub influenţa băuturilor alcoolice.

La faţa locului s-a deplasat atât echipajul de intervenţie al Polţiei Locale cu un cadru de conducere cât şi un echipaj de al Poliţiei Naţionale în urma apelului efectuat la 112.

"Testându-se cu aparatul alcooltest a reieşit faptul că acesta nu consumase alcool, inregistrându-se 0,00. Pentru alarmarea nejustificată a echipajelor de poliţie a celor 2 (două) unităţi, părintele acestuia S. Cristia-Laurenţiu a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 100 lei conform Legii 61/1991 Republicată. Ar fi bine ca părinţii tânărului să se ocupe mai temeinic de educaţia acestuia nu să fraternizeze cu acesta în comiterea de contravenţii", ne-a declarat chestor (r) Traian Jipa, şeful Poliţiei Locale Brăila.

De menţionat că Legea 61/1991 Republicată - ”pentru sancţionarea faptelor de încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, sancţionează alarmarea nejustificată a organelor specializate de menţinere a ordinii publice cu amendă de la 100 la 500 lei. 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite