Poli┼úia declar─â r─âzboi contrabandi┼čtilor

0
0

Poli┼úi┼čtii br─âileni au declan┼čat opera┼úiunea "Nu contrabandei cu ┼úig─âri!". Cu mic cu mare au ie┼čit la v├ón─âtoare de contrabandi┼čti, iar rezultatele au ├«nceput s─â apar─â.

├Än cadrul ac┼úiunilor pentru prevenirea ┼či combaterea ilegalit─â┼úilor ├«n domeniul importului, producerii, circula┼úiei ┼či comercializ─ârii tutunului ┼či produselor din tutun, poli┼úi┼čti de la Inspectoratul de Poli┼úie Jude┼úean Br─âila, ├«n cooperare cu ofi┼úeri de la Direc┼úia Jude┼úean─â Br─âila a Serviciului Rom├ón de Informa┼úii ┼či Serviciul de Informa┼úii ┼či Protec┼úie Intern─â, l-au depistat ├«n trafic, pe DN22 (Digul Br─âila-Gala┼úi), pe Daniel Oaie (26 de ani), din municipiul Br─âila, care transporta cu autoturismul ┼čase saci de culoare neagr─â ├«n care avea ┼úig─âri de diferite m─ârci, de provenien┼ú─â Republica Moldova.

În urma controlului efectuat în autoturism, au fost ridicate în vederea confiscării 715 pachete cu ţigări.

"Cauza a fost preluat─â de ofi┼úeri de la Serviciul de Investigare a Fraudelor care continu─â cercet─ârile pentru stabilirea ├«ntregii activit─â┼úi ilegale a br─âileanului", ne-a declarat inspectorul Jenel ┼×ogor, purt─âtor de cuv├ónt al Inspectoratului de Poli┼úie al Jude┼úului Br─âila.

Razii de amploare

image

Pe 28 mai a.c., ofi┼úeri de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, ├«n cooperare cu ofi┼úeri de la Direc┼úia Jude┼úean─â Br─âila a Serviciului Rom├ón de Informa┼úii, au continuat cercet─ârile ├«n cauze penale aflate ├«n lucru ┼či au f─âcut patru perchezi┼úii domiciliare, ├«n imobile din municipiu, de unde au ridicat ├«n vederea confisc─ârii 1.438 pachete cu ┼úig─âri f─âr─â timbru, de diferite m─ârci.

Posesorii ţigărilor respective s-au ales cu dosare penale pentru evaziune fiscalUltima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite