Petrecere de botez, stricată de poliţişti. Organizatorul şi administratorul restaurantului, amendaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

O petrecere de botez, la care care participau 25 de persoane, a fost oprită de poliţiştii brăileni. Organizatorul, un tânăr de 25 de ani, dar şi patronul restaurantului, au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de 2.500 lei fiecare.

În cursul zilei de joi, 14 ianuarie, în jurul orei 18:00, poliţiştii brăileni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la un restaurant de pe raza judeţului Brăila avea loc un eveniment privat la care participau mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că un tânăr în vârstă de 25 de ani, din judeţul Brăila, a organizat  petrecerea de botez a copilului la care participau aproximativ 25 de persoane.

„În acest context, atât tânărul în cauză, cât şi administratorul restaurantului au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 2.500 lei fiecare, conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.Totodată, au fost luate măsuri de intrare în legalitate, desfăşurarea evenimentului fiind întreruptă”, a transmis IPJ Brăila.

Oamenii legii amintesc că este interzisă organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive, aniversări), atât în spaţiile deschise, cât şi în spaţiile închise!

„Sănătatea şi siguranţa cetăţenilor sunt prioritare tuturor instituţiilor cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, astfel că forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii şi pentru a preveni răspândirea virusului SARS-COV-2!”, a transmis IPJ Brăila.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Petrecere de Revelion organizată la un restaurant din Galaţi, stricată de poliţişti

Petrecere de Anul Nou, spartă de poliţişti. Oamenii legii au aplicat 11 amenzi

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite