O persoană a fost proiectată prin geamul unei maşini şi a murit pe loc, iar alte trei au fost rănite după ce o şoferiţă a efectuat o depăşire hazardată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: obiectivbr.ro
Foto: obiectivbr.ro

O tânără de 20 de ani este cercetată pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă după ce s-a angajat într-o depăşire riscantă cu maşina pe care o conducea, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat.

Un grav accident de circulaţie a avut loc astăzi pe DN 23, între Brăila şi Focşani. O tânără de 20 de ani a efectuat o depăşire imprudentă, atingând acostamentul, moment în care a pierdut controlul maşinii, care s-a răsturnat.

Trei persoane, şoferiţa şi doi pasageri din maşină, au fost răniţi, fiind transportaţi la spital pentru investigaţii şi tratament. Din păcate, a patra persoană, pasager în acelaşi autovehicul, a fost proiectată prin unul dintre geamurile maşinii şi a murit pe loc.

Tânăra a fost testată cu alcooltestul, rezultatul fiind zero. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite