O nouă crimă în judeţul Brăila. O femeie de 65 de ani a murit sub ploaia de lovituri de topor ale concubinului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băut bine, un bărbat din Făurei şi-a omorât concubina cu câteva lovituri de topor FOTO: arhivă
Băut bine, un bărbat din Făurei şi-a omorât concubina cu câteva lovituri de topor FOTO: arhivă

O femeie de 65 de ani din oraşul Făurei, judeţul Brăila, a sfârşit sub loviturile de topor aplicate de concubin. Acesta, cu 11 ani mai tânăr, a luat-o la bătaie pe femeie după ce a fost ameninţat că va fi părăsit. Bărbatul, băut bine, s-a enervat şi a început să-şi lovească consoarta cu o coadă te topor.

Caz cutremurător de crimă în oraşul Făurei, judeţul Brăila. Sâmbătă seara, un bărbat şi-a ucis condubina după ce a consumat băuturi alcoolice. Femeia, sătulă probabil de bătăile primate l-ar fi ameninţat pe concubin că îl va părăsi. Enervat la culme, bărbarul de 54 de ani a pus mâna pe o coadă de topor şi a început să o lovească pe femeie cu bestialitate.

Aurel Gheorghe, suspectul de crimă, a lăsat-o pe femeie în stare de inconştienţă, aceasta fiind găsită de fiica sa. Medicii de la ambulanţă, deplasaţi de urgenţă la faţa locului, nu au mai putut decât să constate decesul.

Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului criminalist, au efectuat cercetări la faţa locului şi l-au reţinut pe ucigaş. Instanţa a emis deja pe numele lui mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru infracţiunea de omor. 

Citiţi şi 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite