Maşina unui poliţist, vandalizată de persoane necunoscute. I-au tăiat cauciucurile şi i-au zgâriat farurile

0
0
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Un poliţist din Brăila s-a trezit cu autoturismul personal avariat serios. Toate cele patru anvelope ale maşinii fuseseră distruse, ca şi geamurile de pe partea dreaptă şi farurile, care au fost zgâriate de mai multe ori cu un obiect ascuţit.

Poliţia oraşului brăilean Ianca a fost sesizată de un bărbat de 32 de ani, poliţist în cadrul IPJ Brăila, despre faptul că autoturismului său i-au fost provocate mai multe distrugeri.

”Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi din primele cercetări au stabilit faptul că, în perioada 02-03.04.2022, persoane necunoscute ar fi distrus cele patru anvelope ale autoturismului ce se afla parcat pe raza oraşului Ianca. De asemenea, geamurile de pe partea dreaptă a autovehiculului şi farurile ar fi fost distruse prin zgâriere”, a declarat inspectorul Elena Ostache, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Anchetatorii au deschis un dosar penal în acest caz pentru distrugere şi îi caută pe autori. Cel mai probabil, aceştia sunt indivizi pe care poliţistul i-a anchetat şi care au dorit astfel să se răzbune.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Adolescenţi care se distrează distrugând mobilierul urban din Tecuci, prinşi datorită camerelor de supraveghere VIDEO

O pictură rusească a fost vandalizată de un paznic „plictisit” care le-a desenat ochi figurilor din lucrare

Mai multe - Brăila

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite