Marţea neagră în judeţul Brăila. Poliţiştii au descoperit trupurile neînsufleţite a doi bărbaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrele celor doi bărbaţi au fost transportate la morgă pentru autopsie Foto: arhivă Adevărul
Cadavrele celor doi bărbaţi au fost transportate la morgă pentru autopsie Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 71 de ani din Mangalia şi unul de 57 de ani dintr-o localitate brăileană au fost găsiţi în cursul zilei de ieri de oamenii legii. Poliţiştii efectuează acum cercetări pentru a afla circumstanţele în care aceştia au murit.

Pe 20 iunie, poliţiştii de la Transporturi Feroviare din Făurei s-au deplasat în zona gării din localitate, după ce au primit informaţii că acolo s-ar afla cadavrul unui bărbat necunoscut. Acesta a fost identificat în cele din urmă, deşi se afla într-o stare destul de avansată de descompunere.

Este vorba despre un brăilean de 57 de ani, din localitatea Surdila Găiseanca, care se pare că a fost lovit de tren. Trupul neînsufleţit al acestuia a fost transportat la morgă, urmând ca după autopsie să se stabilească cu exactitate cauza morţii.

Tot ieri, un bărbat de 71 de ani din Mangalia a fost descoperit mort în propria maşină. Cu o zi înainte avusese un accident minor în localitatea brăileană Viziru. Acesta se afla în maşina sa staţionată pe carosabil, când a fost lovit de o altă maşină, tamponată, la rândul ei, de un alt autoturism.

Poliţiştii s-au oferit să îl ducă la spital pentru investigaţii, dar constănţeanul a refuzat şi s-a cazat peste noapte la o pensiune la Brăila. În ziua următoare a vrut să plece la drum, dar a suferit cel mai probabil un infarct şi a murit în propria maşină. Şi în acest caz, examenul medico-legal va face lumină în privinţa cauzelor morţii.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite