MÂINE: Brăila devine capitala Dirt Track

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dirt Track
Dirt Track

Stadionul Municipal devine gazda „Campionatului Mondial de Speedway (Dirt Track) seniori individual, etapa a III-a". Competiţia se va desfăşura sâmbătă, începând cu orele 14.00 şi va reuni cei mai buni sportivi din zece ţări: Cehia, Slovenia, Italia, Ucraina, România, Croaţia, Ungaria, Rusia, Austria şi Polonia.

Este vorba despre 16 piloţi plus două rezerve.

Aceştia îşi vor măsura forţele pentru a obţine un loc cât mai bun în semifinalele Campionatului. România este reprezentată în concurs de trei piloţi: Alexandru Toma şi Fănică Popa de la CSM Brăila şi Marian Cojocaru din Bucureşti.

Campionatul începe la ora 7.30 cu inspecţia tehnică pentru antrenament, continuă cu prima şedinţă a juriului, apoi între orele 10.00 şi 12.00 are loc antrenamentul concurenţilor, urmează inspecţia tehnică pentru concurs şi parada concurenţilor.

La ora 15.00 se dă primul start.

Evenimentul este organizat de către Clubul Sportiv Municipal Brăila sub patronajul Uniunii Europene de Motociclism, a Federaţiei Române de Motociclism, în parteneriat cu Primăria Municipiului Brăila, Consiliul Judeţean şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret.

Campionatul ce se va desfăşura sâmbătă este este unul dintre cele mai importante din cadrul speedway-ului internaţional.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite