ISU Brăila scoate la concurs mai multe posturi de ofiţeri şi subofiţeri. Care sunt condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească candidaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii pentru a se înscrie la concurs Foto: arhivă Adevărul
Candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii pentru a se înscrie la concurs Foto: arhivă Adevărul

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Brăila organizează un concurs în vederea ocupării a 5 posturi de ofiţer şi 2 posturi de subofiţer de execuţie prin recrutare în vederea încadrării directe.

Posturile vacante de ofiţer de execuţie pentru care se organizează concurs sunt următoarele:

- ofiţer avizare-autorizare;

- ofiţer control şi activităţi preventive;

- ofiţer instructor sportiv;

- ofiţer comunicaţii;

- ofiţer financiar.

Posturile vacante de subofiţer de execuţie pentru care se organizează concurs sunt următoarele:

- subofiţer tehnologia informaţiei;

- subofiţer financiar.

Cererile de înscriere la concurs (adresate inspectorului şef), copia actului de indentitate şi declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare vor fi depuse personal de către candidaţi, la sediul inspectoratului, în perioada 03.01 - 10.01.2017 (în fiecare zi lucrătoare), în intervalul orar 08.00 - 16.00, iar dosarul de recrutare complet se va depune până la data de 26.01.2017, orele 15.00.

Concursurile pentru ocuparea posturilor de execuţie vacante se vor desfăşura în perioada 12.02 – 15.03.2017 şi vor consta în susţinerea următoarelor probe: evaluarea perfomanţei fizice (cu caracter eliminatoriu) şi testul scris pentru verificarea cunoştinţelor necesare îndeplinirii atribuţiilor postului.

Date suplimentare privind condiţiile de participare şi modul de desfăşurare a concursului pot fi găsite pe site-ul inspectoratului www.isubraila.eu/cariera şi la sediul din Brăila, bulevardul Dorobanţilor, nr. 468.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite