Indicatoarele rutiere nu au viaţă lungă pe străzile Brăilei. Multe sunt vandalizate la scurt timp după ce sunt puse pe poziţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebok Marian Dragomir
FOTO Facebok Marian Dragomir

Indicatoarele rutiere montate pe domeniul public de Primăria Brăila au viaţă scurtă. Multe dintre cele 96 indicatoare amplasate în intersecţii au fost fie vandalizate, fie măzgălite, astfel că au trebuit schimbate. “Cei care distrug indicatoarele ar trebui să ştie că acestea sunt plătite din bani publici, inclusiv din banii lor”, atrage atenţia primarul Marian Dragomir.

Primarul a abordat problema indicatoarelor într-o postare pe contul personal de Facebook. Acesta a dat ca exemplu o intersecţie unde indicatorul a trebuit schimbat de cinci ori în ultimele săptămâni.

„În lunile iulie şi august au fost montate 96 de indicatoare rutiere în municipiul Brăila. În mod frecvent, unii dintre locuitorii oraşului, în lipsa activităţilor constructive, distrug indicatoarele sau îşi etalează lipsa de talent măzgălind ceva ce nici ei nu înţeleg. De fapt, ar trebui să înţeleagă că indicatorul schimbat de 5 (cinci) ori la intersecţia dintre Şoseaua Buzăului şi Strada Sebeşului este plătit şi din banii lor”, a punctat edilul-şef, supărat pe atitudinea brăilenilor obişnuiţi să distrugă tot ce le iese în cale.

Citiţi şi

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite