Încep emoţiile pentru sesiunea a doua a bacalaureatului. 449 de absolvenţi brăileni s-au înscris deja

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până în prezent, 449 de elevi brăileni care nu au luat medie peste 6 la prima sesiune a bacalaureatului s-au înscris pentru sesiunea a doua, care se va desfăşura în perioada 16 – 26 august. În Brăila, rata de promovabilitate a fost, în prima sesiune, de 75,91 %, peste media naţională, care s-a siutat la 68,1%.

Pe 16 august se va susţine proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală la limba română, iar pe 17 august se va desfăşura proba orală în limba maternă. Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională va avea loc 17-19 august, iar pe 18 şi 19 august candidaţii vor susţine proba de evaluare a competenţelor digitale.

Prima probă scrisă, cea la limba şi literatura română, este programată pe 22 august, iar pe 24 august va avea loc proba obligatorie a profilului. Pe 26 august se va susţine proba la alegere a profilului şi specializării. Rezultatele vor fi afişate pe 29 august, până la ora 16.00, iar contestaţiile vor putea fi depuse în aceeaşi zi până la ora 20.00. Rezultatele finale vor fi afişate pe 1 septembrie.

Citiţi şi

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite