Incendiu violent la un service auto. Sașe mașini au ars în totalitate VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu puternic a izbucnit vineri la un service auto din municipiul Brăila. Nouă autoturisme au fost afectate: şase dintre ele au ars în totalitatea, iar trei au fost parţial avariate. Din fericire, nu au existat victime.

Este vorba despre un service auto de pe Şoseaua Focşani. Incendiul a fost anunţat la ora 12.10, potrivit ISU Brăila.

Pompierii militari de la ISU Brăila au intervenit cu şase autospeciale cu apă şi spumă, potrivit Agerpres.

„Personalul de la locul de muncă (patru persoane) s-a autoevacuat. Nu au fost victime. La locul intervenției au fost și două ambulanțe ale SAJ Brăila. Echipaje ale IPJ Brăila au intervenit pentru restricționarea și dirijarea traficului auto în zonă, iar echipaje ale IJJ Brăila pentru restricționarea pătrunderii populației în zona de intervenție și menținerea ordinii publice. Au fost afectate nouă autoturisme dintre care șase au ars în totalitate și trei parțial. Alimentarea cu energie electrică și gaze naturale a fost întreruptă în zonă pentru evitarea pericolelor”, a precizat ISU Brăila.

 Sașe mașini au ars în totalitate. FOTO ISU Brăila
Sașe mașini au ars în totalitate. FOTO ISU Brăila

Ce au mai reușit să salveze pompierii

Pompierii au reușit să salveze cinci autoturisme, care se aflau în interiorul service-ului auto, dar şi bunuri din interior.

Pagubele sunt uriașe. FOTO ISU Brăila
Pagubele sunt uriașe. FOTO ISU Brăila

„A fost afectată o hală de cca. 50 mp. și gardul din tablă. A fost protejată (și salvată) hala principală a service-ului în care se aflau cinci autoturisme și bunurile din interior. La ora 13.00 incendiul a fost lichidat. Se lucrează pentru stabilirea cauzei probabile care a dus la producerea incendiului și valoarea pagubelor”, a mai transmis ISU Brăila.

Cauza probabila a incendiului este in curs de stabilire.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite