Hoţ de fier vechi, prins de poliţişti cu sute de kilograme de deşeuri feroase în maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deşeurile feroase au fost confiscate şi predate unei firme pentru valorificare Foto: arhivă Adevărul
Deşeurile feroase au fost confiscate şi predate unei firme pentru valorificare Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 32 de ani din Vrancea a rămas fără 800 de kilograme de deşeuri feroase după ce a fost depistat în trafic de poliţişti, cărora nu a putut să le prezinte niciun document de provenienţă a mărfii.

Pe 30 august, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ianca l-au depistat în trafic, pe DN 22, pe raza localităţii Gradiştea, pe un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din judeţul Vrancea, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 800 de kilograme de deşeuri feroase.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţinea documente de provenienţă pentru marfa transportată, iar faţă de acesta a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă, în valoare de 500 de lei, conform legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Întreaga cantitate de marfă a fost ridicată de poliţişti în vederea confiscării şi predată, pe bază de proces-verbal, unei societăţi de profil din oraşul Ianca.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite