Hoţ beat la ”locul de muncă”. A furat o maşină, dar a pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-un refugiu pietonal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 21 de ani este cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni, după ce s-a folosit de o şurubelniţă pentru a sustrage o maşină, însă din cauza stării avansate de ebrietate în care se găsea, s-a ”înfipt” cu autovehiculul într-un refugiu pentru pietoni.

Pe 1 ianuarie, un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Brăila, a sustras, cu ajutorul unei şurubelniţe un autovehicul parcat pe bulevardul Dorobanţilor din municipiu.

”Brăileanul a condus autovehiculul pe bulevardul Dorobanţilor, iar la intersecţia cu strada Apollo, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, lovind refugiul pietonal al staţiei mijloacelor de transport în comun”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Şoferul de ocazie a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,76 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz pentru furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite