GALERIE FOTO: Trofeul „George Grigoriu" şi maşina au plecat tot în Moldova/Câștigătoarea nu are permis de conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru al doilea an consecutiv premiul, Opelul Zafira şi trofeul trec Prutul. Câştigătoarea n-are permis. Aplauze la scenă deschisă şi lacrimi de fericire. Aşa poate fi descrisă ultima seară a celei de-a VI-a ediţii a Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară „George Grigoriu".

VEZI AICI GALERIE GOTO CU OLGA GORCINSCHI

VIDEO: Află de aici cine sunt laureații celei de-a VI-a ediții a Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară George Grigoriu

Marele Premiu şi Trofeul Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară „George Grigoriu" a plecat, din nou, în Republica Moldova.

Este al doilea an consecutiv când cel mai râvnit premiu din concurs, un autoturism, de această dată Opel Zafira, ajunge în mâinile reprezentanţilor Moldovei.

Câştigătoarea a fost Olga Gorcinschi, de 23 de ani, care a interpretat în concurs piesa „Before to go", compusă chiar de ea şi „Eternitate", din repertoriul regretatului George Grigoriu.

Alături de cinci colegi din trupa „Millenium", Olga a impresionat atât juriul, cât şi publicul brăilean printr-o orchestraţie şi coregrafie absolut originală a piesei „Eternitate".

Producătorul trupei este profesorul Vlad Gorgos.

„Am avut emoţii mari şi nu am ştiut până în ultima clipă cine este câştigătorul. „George Grigoriu" este un festival foarte puternic. Sunt foarte puţine concursuri unde se cântă muzică live cu orchestră", ne-a spus imediat după ce a luat premiul, Olga.

De aceeași părere a fost și prof. Vlad Gorgos: „E cea mai democratică organizare pe care am văzut-o. N-am mai văzut așa ceva la niciun festival, să stau ca o tigaie încinsă până în ultima clipă".

Tânăra nu se va putea bucura deocamdată de marele premiu al festivalului, autoturismul Opel Zafira, pentru că nu are permis de conducere. „Acum mă apuc de şcoala de şoferi. Vreau să mă aşez şi eu la volan", puncteză Olga.

Întrebaţi cum vor împărţi maşina, Alex Zgureanu, membru al trupei ne-a spus: „Noi suntem o familie şi de aceea vom merge în maşină ca o familie".

Peste câteva zile, mai exact pe 21 mai, trupa „Millenium" se pregăteşte să plece la Carpathia Fest Song din Polonia.

Mai mult decât atât, ei au fost invitaţi de preşedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu şi de primarul oraşului, Aurel Simionescu să revină la Brăila de zilele oraşului.

„Dacă ar fi să mă mut din Chişinău cu siguranţă locul pe care l-aş alege ar fi Brăila. M-am simţit minunat aici, este un colţ de rai, un paradis. Aveţi un oraş extraordinar", ni s-a destăinuit Olga.

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite