Furtuna a făcut ravagii în Brăila: zeci de copaci smulşi din rădăcini, stâlpi culcaţi la pământ, străzi blocate FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Furtuna care s-a abătut asupra Brăilei dis-de-dimineaţă a lăsat dezastru în urmă. S-au rupt zeci de bannere, au fost culcaţi la pământ arborii bătrâni, care, în cădere, au rupt cablurile aeriene.

Cod Galben de furtună şi în Brăila, până mâine: vântul suflă cu viteze cuprinse între 55 şi 70 de kilometri pe oră. Deja oraşul resimte furtuna care s-a abătut asupra sa încă de dimineaţă: zeci de copaci au fost rupţi, circulaţia tramvaielor a fost întreruptă pe două linii, în zona Parcului Monument şi la Combinat, iar drumurile eurpean 587 în apropiere de trecerea spre Râmnicu Sărat a fost blocat timp de două ore din cauza unui copac adus de vânt pe şosea, iar cel naţional spre Buzău a fost, de asemenea, blocat de un cap de pod smuls de vânt şi adus pe şosea.

"Doamne fereşte, n-am văzut în viaţa mea aşa ceva", a exclamat Virgil Morun, 56 de ani

În municipiu, prăpăd, de asemenea. Echipele Electrica şi de la cablu lucrează şi la această oră  pentru remedierea situaţiei. Pe Calea Galaţi, lângă Liceul Progresul, un stâlp a fost rupt şi aruncat pe trecerea de pietoni.

braila

Bannerele electorale au fost transformate în zmei şi purtate prin tot oraşul. Panoul electoral de pe Dorobanţilor cu Calea Galaţi s-a prăbuşit pe trotuar.

"Doamne fereşte, n-am văzut în viaţa mea aşa ceva", a exclamat Virgil Morun, 56 de ani, în timp ce se uita la unul dintre copacii căzuţi în Brăiliţa.

braila
Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite