FOTO/VIDEO Minciuna de criză a casierei de la Agenția Loto a dus la o amendă de 500 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Povestea presupusului jaf anunţat cu surle şi trâmbiţe sâmbătă seară, s-a lăsat cu o amendă de 500 de lei, fiind o mare gogoriţă. Brusc, marţi, femeia şi-a amintit unde a pus banii pe care i-a anunţat ca fiind furaţi de către un tânăr necunoscut.

Vezi aici imagini de la presupusul jaf

Mai mult, Tiţa Bolboacă le spusese anchetatorilor că "hoţul" venise pe un scuter şi că ar fi împins-o atunci când a încercat să-l împiedice să ia cei 1.500 de lei din sertarul de după tejghea.

După trei zile, casiera a mers la poliţie şi, după ce a pus pe drumuri zeci de oameni ai legii, a spus că a găsit banii într-un caiet, la păstrare, după ce făcuse monetarul.

"Victima" a fost amendată pentru alarmare falsă

Sâmbăta trecută, importante forţe de ordine - poliţişti şi jandarmi - au înconjurat agenţia loto de la "Modern", de pe Calea Galaţi, după ce casiera a anunţat că i-a fost furată suma 1.500 de lei.

Aceasta a dat până şi semnalmentele "atacatorului".
În realitate, femeia făcuse sâmbătă dimineaţă monetarul. Întreruptă de un client, ea a pus banii la păstrare, într-un caiet, şi a uitat de ei. Şi-a dat seama că-i lipsesc banii în momentul în care a venit presupusul "suspect" şi, panicată, a anunţat poliţia.

"Femeia a primit 500 de lei amendă în baza Legii nr. 61, pentru alarmarea publicului, a organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol ori a organelor de menţinere a ordinii publice, prin darea semnalelor de pericol sau, după caz, prin solicitarea intervenţiei la faţa locului, fără motiv întemeiat", ne-a precizat inspectorul Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Concomitent, cercetările au fost sistate.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite