FOTO Sensul giratoriu din Barieră, finalizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Calvarul şoferilor din Brăila a luat sfârşit FOTO Alina Tatu
Calvarul şoferilor din Brăila a luat sfârşit FOTO Alina Tatu

Calvarul şoferilor brăileni s-a terminat. Sensul giratoriu din zona Barieră, a fost finalizat iar acum se circulă în condiţii normale. Lucrările au întârziat din cauza vremii nefavorabile dar şi din cauza firmei care a executat lucrările. Aceasta a intrat în penalizări încă din data de 7 Noiembrie.

Lucrările la acest proiect au fost executate de către SC „Tancrad", finanţarea fiind asigurată din fonduri publice de la bugetul de stat şi cel local. Traficul în luna noiembrie s-a îngreunat din cauza lucrărilor iar nervii şoferilor au fost întinşi la maxim.  În dimineţile agglomerate  şoferii erau nevoiţi să aştepte la cozi care se întindeau până la Catedrală, pe Călăraşi, sau până la staţia de tramvai de la "Covoare", pe Buzăului.

“Stăteam şi câte 20 de minute să trec de zona asta. De două săptămâni tot întârzii pe traseu din cauza sensului giratoriu şi din cauză că se lucra şi se circula pe o singură bandă. Acum văd că se circulă normal. Nu ştiu dacă neapărat era nevoie de un sens giratoriu, că se circula bine şi cu semafoarele, dar dacă aşa au vrut ei noi n-avem cum să intervenim. Dar văd că se circulă bine. Să vedem luni dimineaţa cum o fi, că de obicei dimineata era aglomerat tare” a declarat un şofer de maxi taxi.

Angajaţii Tancrad au lucrat la foc continuu şi în minivacanţa de 1 Decembrie. Astfel, când majoritatea românilor se bucurau de ziua liberă oferită de Guvern, cei de la „Tancrad” munceau de zor la asfaltarea sensului giratoriu.

Citiţi şi 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite