FOTO Incendiu la sediul unei firme private din Brăila. Patroana şi fiul acesteia au fost evacuaţi de pompieri pe scara culisabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Florentin Coman
FOTO Florentin Coman

Un incendiu izbucnit la atelierul de producţie jaluzele a firmei “Lyl Club”, situat pe Str. Griviţei din municipiul Brăila a pus în pericol viaţa unei femei şi a fiului acesteia, de 9 ani, care se aflau într-un apartament situat la etajul doi al clădirii.

Focul a izbucnit în dimineaţa zilei de marţi, 12 ianuarie, în jurul orei 8.00, fiind provocat, după cum au constatat pompierii, de un scurtcircuit apărut în instalaţia electrică de la arterul clădirii, acolo unde se află atelierul de producţie jaluzele.

Au ars materiale folosite pentru confecţionarea rulourilor şi jalulzelelor, documente contabile, mobilier de birou, aparatură IT, degradându-se zugrăveala şi mobilierul din cauza fumului rezultat în urma incendiului.

La etajul I al clădirii este amenajat un spaţiu de joacă pentru copii, iar la etajul II se află apartamentul patronilor. Potrivit unui comunicat al inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, o persoană de sex feminin, în vârstă de 40 de ani, şi fiul acesteia, în vârstă de 9 ani, au fost evacuaţi de la etajul II cu ajutorul scării culisabile şi le-au fost acordate îngrijir medicale de către un echipaj SMURD, nefiind necesar transportul acestora la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila.

Persoana evacuată este chiar administratorul firmei “Lyl Club”, Liliana Zăvoianu. Şi aceasta şi fiul său se află în afara oricărui pericol.

Citiţi şi

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite