EXCLUSIV: Echipajul Salvării, bătut de membrii unui clan mafiot (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clanul Pleşcan, cunoscut în Brăila fiindcă a traficat persoane cu handicap în Franţa şi le-a pus la cerşit, îşi mai dă o dată arama pe faţă. Ei au bătut un echipaj al ambulanţei pe motiv că: „Aşa am vrut!"

Incredibil: Echipaj de pe Ambulanţă, bătut de bolnavul care solicitase ajutor şi de fratele acestuia!

UPDATE Angajaţii Ambulanţei Brăila ascund incidentul în urma căruia au fost bătuţi de un pacient

Astăzi, la ora 10.55, un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, care s-a deplasat la o urgenţă, a fost agresat de cei care-i solicitaseră ajutorul.
Echipajul s-a oprit în faţa casei de pe strada Plevnei pentru a acorda asistenţă lui Eugen Pleşcan, un bărbat de 30 de ani, de etnie romă, fără ocupaţie, care fusese bătut de cu zori de câteva dintre numeroasele rude cu care avusese ceva de împărţit.


Agresorii au vrut să meargă cu victima

image


Echipajul a decis ca rănitul să fie transportat la spital, moment în care neamurile acestuia au vrut să urce în maşina Ambulanţei, să meargă şi ele la spital. La refuzul normal şi legal al echipajului de a nu permite accesul în ambulanţă al rudelor, mulţimea de rude a sărit ca arsă şi de aici nu a mai fost decât un pas până la scandal.
Pirandele au început să urle iar cei mai tineri au sărit la atac.

image


Echipajul şi-a făcut treaba


În toată buibăşeala, un asistent s-a ales cu lanţul de la gât rupt, medicul şi alt asistent au fost îmbrânciţi, iar şoferul s-a ales cu un pumn zdravăn în figură. Culmea, rănitul, care până atunci „murea de durere", a prins deodată aripi şi a participat şi el la îmbrânceli.
Pentru calmarea situaţiei a fost necesară intervenţia poliţiştilor. Culmea, echipajul Salvării şi-a făcut treaba ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, a dus „victima" la spital.

Scurt istoric

image


De reţinut că niciunul din membri clanului Pleşcan nu plăteşte sau nu a plătit vreodată vreo dari la bugetul de stat, dar au beneficiat de câte ori au avut chef de asistenţă medicală sau de bunăvoinţa societăţii (cei mai mulţi dintre ei ocupă locuinţe de stat).


Reamintim că membrii ai aceluiaşi clan se odihnesc pe perioade lungi de timp după gratii, şapte dintre ei fiind condamnaţi pentru că au exploatat sexual zeci de tinere şi au trimis la cerşit în străinătate mai multe persoane între care şi unele cu handicap fizic şi psihic.
Indivizii sunt în atenţia DIICOT pentru fapte de natură penală. Acum, Poliţia a deschis dosar pentru lovire şi distrugere. Niciunul dintre membrii echipajului de pe Salvare nu a depus, până acum, plângere.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite