Examenul auto din Brăila, suspendat de furtună. Proba teoretică este reprogramată

0
Publicat:

Mai mulți stâlpi doborâți de furtunile din ultima perioadă din orașul Brăila au dat peste cap programările de la examenul de obținere a permisului de conducere. Prefectul Brăilei a cerut rezolvarea de urgență a problemei.

Permis de conducere FOTO: Arhivă, Adevărul
Permis de conducere FOTO: Arhivă, Adevărul

Stâlpii au rupt cablurile de internet, ceea cea a dus la suspendarea probei teoretice de Serviciul Public Comunitar Regim Permise și Înmatriculări Brăila. Problema a fost anunțată joi, 10 august 2023.

„Referitor la situația creată la Serviciul Public Comunitar Regim Permise și Înmatriculări Brăila, facem precizarea că problemele în susținerea examinării la proba teoretică în vederea obținerii permisului de conducere au survenit din cauza unei avarii apărute în rețeaua furnizorului de servicii de internet (fibră optică secționată, stâlpi căzuți în urma fenomenelor meteo extreme din ultima perioadă)”, a anunțat Prefectura județului Brăila.

Prefectul județului Brăila a cerut Direcției Regim Permise și Înmatriculări să remedieze în timpul cel mai scurt problema. 

„Am primit asigurarea că, în cursul acestei zile, Direcția Regim Permise și Înmatriculări a făcut demersurile pentru rezolvarea urgentă a acestei probleme. Am solicitat șefului Serviciului public comunitar regim premise de conducere și înmatriculare vehicule Brăila o replanificare a susținerii probei teoretice, inclusiv prin prelungirea programului, astfel încât să se ajungă la zi cu susținerea examinării”, a declarat prefectul județului, Iulian Timofei.

Potrivit reprezentanților Prefecturii Brăila, programul de examinare va fi de 8 ore/zi, începând cu data de 16 august 2023, până la epuizarea candidaților programați.

Astfel, candidații inițial programați pentru zilele de 3, 4 și 7 august 2023 se vor prezenta la examen miercuri, 16 august 2023, iar cei din zilele de 8, 9 și 10 august 2023, vor susține examenul în data de 17 august 2023. 

Peste 40 de copaci au fost rupţi sau scoşi din rădăcini, mai multe acoperişuri au fost avariate şi câteva anexe gospodăreşti au fost inundate în judeţul Brăila, aflat, duminică, 6 august 2023, sub avertizare de Cod roşu de de averse torenţiale şi vânt puternic. 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite