Dosare penale pentru furt calificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii i-au condus pe suspecţi la sediu. FOTO: ARHIVĂ
Poliţiştii i-au condus pe suspecţi la sediu. FOTO: ARHIVĂ

Un bărbat din Brăila, a reclamat la Poliţie faptul că, în ziua anterioară, la orele 16:00, A.I., din municipiu, a venit în vizită la locuinţa sa şi i-a sustras dintr-un buzunar al pantalonului, aflat la cuier, un portofel în care se aflau documentele personale, două bonuri de masă şi suma de 140 de lei.

Poliţiştii au efectuat cercetări şi au recuperat de la cel reclamat bunurile sustrase şi suma de 25 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

  

Marţi, la orele 8:00, localnica B.R. (61 de ani), din comuna Gemenele, a reclamat la Postul de Poliţie Comunal din localitate faptul că, în noaptea anterioară, consăteanul C.M. (28 de ani) a pătruns în curtea sa şi, dintr-un fânar, i-a sustras 7 baloţi de lucernă.

Poliţiştii au efectuat cercetări şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Poliţişti de la Biroul de Investigaţii Criminale- linia de muncă Patrimoniu au continuat cercetările în cauze înregistrate în evidenţe cu autori necunoscuţi şi l-au identificat pe R.I. (20 de ani), din Brăila, căruia i-au probat că, în noaptea de 5 spre 6 noiembrie 2012, prin forţarea unei ferestre, a pătruns în locuinţa vecinei sale, D.G., în timp ce aceasta se afla la domiciliu şi, dintr-o cameră a sustras o poşetă în care aceasta avea suma de 200 de lei, cartea de identitate şi un telefon mobil.

S-a mai stabilit că, după comiterea faptei, autorul a aruncat la un tomberon poşeta şi documentele, după care a plecat în judeţul Vrancea, în vizita la rude, iar pe drum a vândut telefonul mobil unei persoane necunoscute.

Prejudiciul total cauzat este în valoare de 600 de lei.

Dosarul penal, întocmit pentru furt calificat, a fost înaintat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere de începere a urmăririi penale.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite