Doi poliţişti din Brăila au ars de vii în maşină, în timpul unei misiuni de patrulare VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi poliţişti din Brăila au ars de vii în urma unui accident ce a avut loc în această seară. FOTO Captură video
Doi poliţişti din Brăila au ars de vii în urma unui accident ce a avut loc în această seară. FOTO Captură video

Doi poliţişti - un bărbat de 45 de ani şi o tânără de 21 de ani - din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ianca - IPJ Brăila au ars de vii, marţi seară, în urma unui accident rutier, petrecut în timp ce se aflau într-o misiune de patrulare. Autospeciala cu care se deplasau a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un copac, după care a fost cuprinsă de flăcări.

Accidentul s-a produs pe drumul judeţean 221, în zona localităţii Şuteşti, judeţul Brăila, unde cei doi poliţişti se aflau în patrulare.

Primele informaţii arată că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Şoferul autospecialei de poliţie, un agent de 45 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, astfel că maşina a ieşit de pe şosea şi a lovit un copac, după care a luat foc. În urma accidentului, şoferul şi pasagerul, o femeie în vârstă de 21 de ani, ambii agenţi de poliţie în cadrul Secţiei 4 Ianca – IPJ Brăila au decedat, carbonizaţi.

Poliţistul care se afla la volan mai avea un an până la pensie, iar tânăra poliţistă din dreapta intrase în serviciu în urmă cu numai cinci luni.

„Transmitem sincere condoleanţe familiilor colegilor noştri şi tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul", se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, col. Ştefan Stoian, la faţa locului au intervenit două autospeciale ale ISU şi un echipaj SMURD, dar cei doi nu au mai putut fi salvaţi. 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite