Doi minori distrugeau oglinzile retrovizoare la maşini ca să se distreze. Poliţiştii i-au prins, iar acum vor răspunde pentru distrugere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei maşini au rămas fără oglinzi retrovizoare până când politiştii i-au prins pe vinovaţi Foto: arhivă Adevărul
Trei maşini au rămas fără oglinzi retrovizoare până când politiştii i-au prins pe vinovaţi Foto: arhivă Adevărul

O patrulă de Poliţie a surprins doi minori de 15 şi 16 ani în timp ce loveau oglinzile retrovizoare ale unor maşini parcate pe strada Hipodrom din Brăila. Trei autoturisme au fost avariate până când oamenii legii i-au prins pe adolescenţii vinovaţi.

Multe distrugeri produse la autoturisme, cum sunt lovirea oglinzilor retrovizoare sau înţeparea cauciucurilor, rămân nepedepsite pentru că autorii sunt foarte greu de depistat. Există însă şi cazuri când vinovaţii sunt prinşi asupra faptului de poliţişti.

Pe 7 aprilie, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică Brăila au depistat în flagrant trei minori, cu vârsta de 15 şi 16 ani, din Brăila, în timp ce distrugeau oglinzile retrovizoare de la trei autoturisme care erau parcate pe strada Hipodrom din municipiu.

”Poliţiştii au deschis acum un dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite