Dragoste cu năbădăi. Un bărbat a încercat să îşi recucerească iubita intrând pe geamul de la baie al apartamentului unde aceasta locuia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost prins de jandarmi înainte să părundă în casă prin geamul de la baie Foto: arhivă Adevărul
Bărbatul a fost prins de jandarmi înainte să părundă în casă prin geamul de la baie Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat în vârstă de 32 ani din Galaţi, îndrăgostit nebuneşte de fosta iubită, se va alege cu dosar penal pentru distrugere şi violare de domiciliu după ce nu a acceptat un refuz din partea femeii.

Duminică, 2 aprilie, un echipaj de jandarmi care asigura măsurile de ordine publică pe raza Secţiei 3 Poliţie Galaţi a fost direcţionat de către dispeceratul secţiei pe strada Laminoriştilor, unde o femeie anunţase prin apel la 112  faptul că un bărbat bate cu insistenţă în uşa apartamentului.

”Ajunşi la faţa locului, jandarmii au observat la geamul băii apartamentului în cauză, situat la parterul blocului, un bărbat intrat pe jumătate în interiorul imobilului. Imediat, jandarmii au trecut la imobilizarea persoanei în cauză şi identificarea acestuia, stabilind că se numeşte F. Cristian de 32 ani, din Galaţi”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi.

Din verificările efectuate de jandarmi a reieşit faptul că bărbatul este, de fapt, fostul iubit al tinerei de 18 ani şi a încercat să intre în apartament pe geamul de la baie, deoarece femeia nu i-a deschis uşa locuinţei. Totodată, jandarmii au constatat că uşa apartamentului prezenta urme de distrugere în partea de jos.

Îndrăgostitul le-a declarat oamenilor legii că încă îşi iubeşte fosta prietenă şi nu poate accepta faptul că aceasta nu mai vrea să aibă o relaţie cu el. Cât despre modalitatea aleasă de a pătrunde în locuinţă, bărbatul a precizat că „uşa nu s-a deschis, fiind închisă bine”, astfel că a încercat să pătrundă în apartament pe geamul de la baie, numai că jandarmii i-au stricat planul de recucerire a fostei iubite.

Pentru aventura nocturnă, bărbatul în loc să se împace cu fosta iubită, s-a ales cu întocmirea actelor de constatare pentru două fapte susceptibile de a fi infracţiuni de „distrugere” şi „violare de domiciliu”, cercetările fiind continuate acum de poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Galaţi.   

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite