Doi condamnaţi penal au fost reţinuţi de poliţişti şi trimişi la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi pentru a-şi ispăşi pedepsele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi bărbaţi, de 51 şi 35 de ani, fusese condamnaţi pentru furt, lovire sau alte violente, port fără drept de obiecte periculoase şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Pe 21 martie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila au organizat şi desfăşurat o acţiune, pe raza municipiului Brăila, pentru depistarea şi încarcerarea persoanelor care se sustrag de la punerea în aplicare a unor mandate de executare a pedepsei închisorii.

”Cu această ocazie, a fost depistat un brăilean, în vârstă de 51 de ani, pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis, la data de 12.03.2018, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 180 de zile pentru comiterea de infracţiunii de furt”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Tot ieri, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru l-au depistat, pe raza comunei Victoria, pe un localnic, în vârstă de 35 de ani, pe numele căruia Judecătoria Braila a emis, la data de 06.03.2018, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an şi 9 luni pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violente, port fără drept de obiecte periculoase şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cei doi bărbaţi au fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite