Crimă în noaptea Sfântului Nicolae la Brăila. Criminalul a fost reţinut. Este nepotul victimei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De la început tânărul a făcut parte din cercul suspectilor, însă confirmarea a venit după ce oamenii legii l-au întrebat cum s-a tăiat la unul dintre degete FOTO Alina Tatu
De la început tânărul a făcut parte din cercul suspectilor, însă confirmarea a venit după ce oamenii legii l-au întrebat cum s-a tăiat la unul dintre degete FOTO Alina Tatu

Ucigaşul bătrânei din localitatea Zamfireşti, judeţul Brăila, a fost retinut de procurori. Mădălin Dinu are 24 de ani, iar procurorii spun că şi-a omorât bunica în noaptea de Sf. Nicolae, înjunghiind-o de mai multe ori, după ce a intrat în camera unde femeia dormea.

Tânărul este băiatul unui fiu vitreg al victimei, dintr-o căsătorie anterioară. Acesta locuia în localitate, a vrut să o jefuiască pe bunică, însă s-a speriat atunci când victima s-a trezit din somn şi a omorat-o cu 40 de lovituri de cuţit.

Tânărul este consumator de etnobotanice şi are antecedente penale. În 2013, el a fost condamnat, în străinătate, la un an de închisoare cu suspendare pentru furt de motorină. în Brăila îşi câştiga existenţa din braconaj piscicol. În urmă cu câţiva ani, Mădălin şi-a mai jefuit o dată rudele, luându-le suma de 1.500 de lei, bani pe care unchiul şi mătuşa lui îi obţinuseră din vânzarea unei vaci. Atunci, chiar victima a fost cea care l-a iertat şi a decis să nu îl dea pe mâna Poliţiei.

Reamintim că în noaptea de 5 spre 6 decembrie, o bătrână de 67 de ani din localitatea Zamfireşti, judeţul Brăila a fost omorâtă cu zeci de lovituri de cuţit în timp ce se încerca să adoarmă. Soţul femeii, aflat într-o cameră alăturată spune că a auzit strigătele disperate ale femeii însă nu a putut intra în cameră pentru că uşa era închisă pe dinăuntru.

Tânărul a fost reţinut în noaptea de miercuri spre joi şi urmează să fie prezentat, în cursul zilei de astăzi, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite