Copilă de 13 ani violată timp de aproape doi ani de tatăl vitreg. „Se comporta ca un veritabil părinte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 29 de ani a fost arestat pentru 30 de zile sub acuzaţia de viol. Anchetatorii au stabilit că acesta şi-a forţat fiica vitregă să întreţină relaţii sexuale de nenumărate ori sub ameninţarea cu moartea.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei a cerut arestarea preventivă a lui Georgian Beliciu, un brăilean de 29 de ani, sub acuzaţia de viol. Acesta locuia la domiciliul concubinei sale din localitatea brăileană Bordei Verde, iar anchetatorii au stabilit că acesta şi-a violat fiica vitregă, de doar 13 ani, timp de aproape doi ani de zile.

“Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, începând cu anul 2018, până în data de 2 septembrie 2020, prin exercitarea de acte de violenţă şi ameninţări cu săvârşirea infracţiunii de omor, a întreţinut în mod repetat acte sexuale normale şi orale cu persoana vătămată F.E., în vârstă de 13 ani, fiica din altă căsătorie a concubinei sale. Inculpatul locuia împreună cu aceasta şi se comporta ca un veritabil părinte, minora aflându-se în grija şi ocrotirea acestuia”, a precizat procurorul de caz.

Pe 7 septembrie, Judecătoria Făurei a admis solicitarea procurorilor, dispunând arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Crimă înfiorătoare. O femeie a fost violată şi înecată de doi tineri, care au încercat astfel să ascundă urmele faptei

Coşmarul unei femei de 65 de ani. A fost violată şi bătută de ginere în timp ce se afla în vizită la fiica ei

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite