Bărbatul care plesnea peste fund elevele, pe stradă, pus în libertate. Tribunalul a anulat arestul preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sentinţa Tribunalului o anulează pe cea a Judecătoriei SURSA FOTO Arhivă Adevărul
Sentinţa Tribunalului o anulează pe cea a Judecătoriei SURSA FOTO Arhivă Adevărul

Bărbatul de 64 de ani considera că este amuzant să lovească la fund adolescentele în timp ce se plimba cu bicicleta. Arestat iniţial pentru agresiune sexuală, acesta a fost plasat ulterior în arest la domiciliu.

Tribunalul Brăila a decis pe 21 iunie să îl plaseze în arest la domiciliu pe Filip Avramescu, un bărbat de 64 de ani din Brăila, acuzat de agresiune sexuală. Iniţial, Judecătoria dispusese arestarea preventivă a brăileanului.

Potrivit anchetatorilor, brăileanul a fost reclamat la Poliţie pentru că se plimba cu bicicleta şi lovea la fund fetele care mergeau la şcoală.

„S-a reţinut că, la data de 9.02.2022, în jurul orei 6,40, în timp ce se afla pe bicicletă, inculpatul a urmărit-o pe persoana vătămată minoră, după care a lovit-o cu palma în zona dorsală, peste fese, în timp ce aceasta se îndrepta către şcoala unde învăţa”, au stabilit procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

În aceeaşi zi şi în acelaşi interval de timp, bărbatul a agresat o altă adolescentă în acelaşi mod.

Pe 17 iunie, procurorii au cerut judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a individului pentru două infracţiunii de agresiune sexuală. Cererea a fost admisă, dar bărbatul a stat după gratii doar patru zile.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Profesor acuzat de agresiune sexuală. A pipăit o elevă pe care o medita la matematică

Violatorul în serie ce părea de neoprit. Judecătorii l-au pedepsit exemplar pentru ce le-a făcut victimelor 

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite