Cascadorii ca la Hollywood în parcarea de la Promenada Mall din Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de trei zile o echipă de cascadori din Nurnberg, Germania prezintă publicului brăilean o serie de numere de mare atracţie. Echipa condusă de Alexis Neygert s-a specializat în cascadorii auto şi face o demonstraţie de virtuozitate în parcarea de la Promenada Mall.

"Celor prezenţi Alexis Neygert, Cristoph Fantasia şi Vivienne Neygert le oferă un regal în domeniu. În afară de spectaculosul număr cu Samson, un vehicul de trei tone şi jumătate dotat cu roţi de tractor, în care atracţia constă în rapiditatea cu care face "afiş" mai multe autoturisme vechi, le sunt pregătie şi numere de acrobaţie şi virtuozitate auto. Vor merge cu autoturismele şi ATV-urile pe numai două roţi, vor trece prin foc, vor face salturi peste 5-6 maşini. De asemenea mezinul echipei, Fernando, arată la numai cei 7 ani ai săi că meseria de cascador se învaţă de mic. Toate numerele sunt live, nu este nimic trucat", ne-a asigurat Mircea Robu managerul grupului.


Ieri, spectacolul a atras o sumedenie de amatori de senzaţii tari. Cei care au ratat evenimentul pot să-i vadă la lucru pe cascadorii din Germania şi astăzi şi mâine în parcarea de la Promenada Mall, cu începere de la ora 17.00.

Preţul unui bilet în tribună este de 35 de lei pentru adulţi şi 30 de lei pentru copii.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite