Brăila:Ultima oră/Vedeţi aici rezultatele parţiale de la prima probă a bacalaureatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În trei zile, la proba orală de limba română sunt evaluaţi, 2.613 elevi
În trei zile, la proba orală de limba română sunt evaluaţi, 2.613 elevi

Din cei 1.136 de elevi examinaţi astăzi, până la ora 16.00, doar 118 au fost catalogaţi ca fiind la un nivel mediu.

Elevii brăileni au început examenul de bacalaureat cu dreptul. Astăzi, în cele 22 de centre de examinare organizate la nivelul judeţului Brăila, elevii din anii terminali au susţinut prima probă a examenului de bacalaureat, Competenţe lingvistice de comunicare orală în limba română.

Până la ora 16.00 au fost evaluaţi 1.136 de elevi. Dintre aceştia, 710 au primit titlul de „experimentaţi". Alţi 308 elevi s-au încadrat în nivelul avansat şi doar 118 au avut un nivel mediu.

Proba Competenţe lingvistice de comunicare orală în limba română se va încheia miercuri. Astfel, mâine şi poimâine sunt aşteptaţi să intre la evaluare alţi 1.594 de elevi.

Subiectele pentru probele de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română sunt elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare.

Subiectele cuprind texte literare şi nonliterare şi au un grad de complexitate care permite tratarea lor integrală în maxim 10-15 minute.
Proba orală de limba română este urmată, tot în timul anului şcolar, de o probă de limbă straină şi de una la informatică, iar la sfarsitul anului şcolar, elevii vor sustine trei probe scrise.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite