Brăila:Au început pregătirile pentru Festivalul Internaţional de Muzică Uşoară „George Grigoriu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă festivalul se desfăşoară în perioada 14-16 mai, deja organizatorii se preocupă de pregătiri. Trofeul Festivalului "George Grigoriu" este un autoturism, iar cine va câştiga premiul I va pleca acasă cu 2.500 de euro mai bogat. Valoarea premiului II ajunge la 2000 euro, iar premiul III la 1500 euro.

Pregătirile pentru cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară „George Grigoriu" sunt în toi. Organizatorii marelui eveniment, Consiliul Judeţean şi Centrul de Creaţie au început deja să se preocupe de „orânduirea" festivalului, care se va desfăşura în perioada 14-16 mai.

"Festivalul concurs are drept scop promovarea muzicii uşoare autentice, afirmarea şi lansarea tinerelor voci, stimularea valorilor interpretative. Festivalul se desfăşoară sub semnul numelui celui înscris în Cartea de Aur a muzicii uşoare româneşti, George Grigoriu", a punctat Maria Puşcaciu, directorul Centrului de Creaţie.

Concursul este deschis tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 şi 29 ani şi se desfăşară cu acompaniament orchestral live. Laureaţii ediţiei 2009 nu pot participa la concurs.

Înscrierea se face pe bază unei fişe care poate fi descărcată de pe site-ul http://www.festival-george-grigoriu.ro/inscriere.php?l=ro.
Preselecţia are loc pe 13 martie la studioul 6 Sile Dinicu al Radiodifuziunii Române.

Trofeul "George Grigoriu" este un autoturism. Valoarea premiului I se ridică la 2.500 euro, premiul II ajunge la 2000 euro, iar premiul III la 1500 euro. De asemenea, se vor acordat trei menţiuni a câte 500 euro.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite