Biclist cercetat penal pentru că s-a autoaccidentat. Era atât de beat, că s-a prăbuşit cu bicicleta pe carosabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 34 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, după ce poliţiştii l-au găsit prăbuşit pe carosabil, având mai multe traumatisme suferite prin căderea de pe o bicicletă.

Pe 30 martie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Făurei au fost sesizaţi de un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Zăvoaia, cu privire la faptul că, pe raza localităţii Ulmu, pe partea carosabilă, se află o persoană cazută.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, un brăilean, în vârstă de 43 de ani, din comuna Ulmu, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DJ 203, pe raza localităţii de domiciliu, din cauza consumului de alcool, a căzut pe carosabil”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o concentraţie de 1,36 mg/l alcool. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei şi a acordării de îngrijiri medicale. Pe numele biciclistului a fost deschis acum un  dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite