Un bărbat din Vaslui a murit în vârful unui copac. Soția sa l-a găsit și a sunat la 112

0
Publicat:

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost găsit decedat în vârful unui nuc, într-o livadă din comuna vasluiană Perieni. Pompierii l-au dat jos din copac cu ajutorul unei frânghii.  

Poziția în care bărbatul a decedat FOTO ISU Vaslui
Poziția în care bărbatul a decedat FOTO ISU Vaslui

Deces bizar în localitatea vasluiană Perieni. Un bărbat de 50 de ani a fost descoperit inconștient marți, 11 octombrie, în vârful unui nuc, la aproximativ 10 metri înălțime. Acesta nu i-a răspuns soției, care a sunat imediat la 112.

Vasluianul decedat a fost coborât din copac cu ajutorul unei frânghii FOTO ISU Vaslui
Vasluianul decedat a fost coborât din copac cu ajutorul unei frânghii FOTO ISU Vaslui

„A fost trimisă o ambulanță B2-SAJ de la Bârlad și un echipaj de la pompieri. Au fost alertate și autoritățile locale. Pacientul a plecat în livadă, iar după jumătate de oră, soția văzând că nu mai apare, s-a dus după el. L-a găsit în acea poziție, l-a strigat, dar nu a reacționat. Atunci s-a hotărât să sune la 112. După ce a fost coborât din copac, cadrele medicale de pe ambulanță au declarat decesul”, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.  

Moartea bizară a unui tânăr de 26 de ani

Un deces suspect a fost înregistrat și în Alba. Poliţiştii din Alba încearcă să elucideze cazul unui tânăr de 26 de ani găsit pe 26.02.2020, pe trotuar, la Alba Iulia, cu răni grave la cap şi la picioare.

Poliţia a investigat inițial varianta unui accident rutier, care ulterior a fost exclusă. Tânărul a fost găsit în apropierea Şcolii Gimnaziale nr. 6, din Alba Iulia, în zona străzii Vasile Goldiş. A fost transportat la spital în stare gravă, cu fracturi la nivelul picioarelor şi răni în zona feţei. În cursul aceleiaşi zile, 26 februarie, tânărul a decedat la spitalul din Alba Iulia.

„Pacientul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe, politraumatizat, cu multiple fracturi, inclusiv deschise, posibil în urma unei căderi de la înălţime. Avea fractură de bazin, fracturi la oasele feţei, la mandibulă (traumatism cranio-facial sever), fracturi la membrele inferioare şi alte leziuni foarte grave. Acesta a decedat, miercuri, în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viaţa”, au precizat reprezentanţii spitalului.

Cauza decesului a fi fost stabilită ca „traumatisme în urma precipitării (căderii) de la înălţime”. Cel mai probabil, tânărul a căzut, însă nu au fost găsiţi martori care să confirme circumstanţele în care s-a petrecut incidentul. Poliţia a deschis un dosar pentru „ucidere din culpă” şi continuă cercetările.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite