Bătrână tâlhărită în propria locuinţă. Agresorul a profitat de faptul că uşa apartamentului nu era asigurată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

O femeie de 77 de ani a fost lovită şi jefuită de un bărbat de 34 de ani, care a pătruns în locuinţa acesteia profitând de faptul că uşa nu era încuiată. Agresorul a fost identificat şi arestat preventiv.

Pe 15 octombrie, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie, de 77 de ani, din Brăila, a fost tâlhărită de persoane necunoscute.

”Din cercetări a reieşit faptul că persoane necunoscute, profitând de faptul că uşa locuinţei femeii în cauză era închisă şi neasigurată, ar fi pătruns în incinta apartamentul ei, ocazie cu care, prin folosirea de violenţe, i-ar fi smuls de la gât un lănţişor din aur”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Joi, 24 octombrie, poliţiştii din cadrul secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au identificat pe un bărbat de 34 de ani, din judeţul Galaţi, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost condus la sediul Poliţiei prentru cercetări, faţă de acesta fiind luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Arest Preventiv Brăila, iar în cursul acestei zile a fost prezentat instanţei de judecată, care a emis faţă de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Pe numele tânărului de 34 de ani a fost deschis un dosar penal pentru tâlhărie calificată.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite